Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g4.7g7kcal1g0g0.4g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g27kcal2.4g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko44g14kcal1.2g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.5g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139