Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g22g24kcal5g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g2.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g97kcal10.6g1.8g5g0.2g
Valittu annoskoko44g48kcal5.3g0.9g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal2.7g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12g2g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868