Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)7g7.4kcal1.1g0.1g0.2g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 9g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kikherne säilötty Bonduelle6.2g8.1kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g58kcal3.4g5.4g2g1.6g
Valittu annoskoko44g29kcal1.7g2.7g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal0.9g1.4g0.5g0.4g
Arvot/100g100g66kcal3.9g6.2g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880