KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g99g389kcal80.3g6.9g4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 36g114kcal3.8g21.6g0.8g2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g33g188kcal7.5g6.4g16.4g2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 22g69kcal6.2g1.5g4.3g6.6g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g158kcal0g0g17.8g0g
Hiiva, 50g13g8.1kcal1.7g0.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g2061kcal217.2g73.4g101.6g21.2g
Valittu annoskoko430g1031kcal108.6g36.7g50.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna215g515kcal54.3g18.4g25.4g5.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.5g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533