Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g167g40kcal2g5.7g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka33g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g30g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g123kcal6.4g18.4g1.2g8.8g
Valittu annoskoko430g62kcal3.2g9.2g0.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna215g31kcal1.6g4.6g0.3g2.2g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913