Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 50g68kcal1.3g12.1g1.1g1.8g
Fenkoli, annos 100g50g16kcal0.6g3.6g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g336kcal8.2g50.4g10.2g7.8g
Valittu annoskoko430g168kcal4.1g25.2g5.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna215g84kcal2.1g12.6g2.6g2g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094