Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)84g601kcal0.7g0.7g66.8g0g
Sokeri 117g475kcal0g116.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g459kcal13.6g93.6g1.6g4.7g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 17g7.6kcal0.5g0.8g0.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g3330kcal49.6g426.2g154.2g11.8g
Valittu annoskoko430g1665kcal24.8g213.1g77.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna215g833kcal12.4g106.6g38.6g3g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925