Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 100g342kcal10.1g69.7g1.2g3.5g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen134g44kcal4.4g6.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 46g58kcal5.1g0.1g4.1g0g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g110kcal0g0g12.3g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g12g60kcal0.4g6.8g3.4g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3g0g0g
Banaani, kuorittu 96g83kcal1g17.5g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1647kcal42.8g244g51.6g11.6g
Valittu annoskoko430g823kcal21.4g122g25.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna215g412kcal10.7g61g12.9g2.9g
Arvot/100g100g191kcal5g28.4g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394