Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 31g168kcal0.3g0.2g18.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl17g57kcal2.3g9.3g1.1g1.8g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow21g3.1kcal0.4g0.4g0g0.5g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g75g120kcal6g3g9.7g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1681kcal82g87.6g112g8.6g
Valittu annoskoko430g841kcal41g43.8g56g4.3g
Annoskoko puolitettuna215g420kcal20.5g21.9g28g2.2g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.2g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564