Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 62g452kcal0.7g0.2g50.7g0g
Suklaa tumma 75g387kcal2.9g39.9g23.2g4g
Sokeri 132g537kcal0g132.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g61g189kcal10.3g32.8g1.8g7.9g
Cashewpähkinä 31g179kcal6.2g5.9g14.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g3682kcal57.4g422.2g194.4g26g
Valittu annoskoko430g1841kcal28.7g211.1g97.2g13g
Annoskoko puolitettuna215g921kcal14.4g105.6g48.6g6.5g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276