Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g12g74kcal0g0g8.4g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g40g180kcal3.1g27.2g6.4g1.4g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g80g136kcal6.2g4.2g10.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruokosokeri44g179kcal0g44g0g0g
Smetana, Valio, hyla40g156kcal0.8g1g16.8g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g40g80kcal1.5g4.8g6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g89kcal0g22g0g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Liivate 4g14kcal3.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1985kcal36.6g223.4g101.8g13.8g
Valittu annoskoko430g992kcal18.3g111.7g50.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna215g496kcal9.2g55.9g25.5g3.5g
Arvot/100g100g231kcal4.3g26g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665