Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 156g173kcal33.8g0g4.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 52g36kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 19g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g27g38kcal7.4g0.3g0.8g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)61g21kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g668kcal88.2g27.6g13.4g7.4g
Valittu annoskoko430g334kcal44.1g13.8g6.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna215g167kcal22.1g6.9g3.4g1.9g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.2g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263