Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia251g351kcal42.6g0g20g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)6g25kcal0.4g3.7g0.9g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g157g47kcal1.6g9.4g0.3g0g
Rypsiöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1145kcal89.2g26.2g76.2g0g
Valittu annoskoko430g572kcal44.6g13.1g38.1g0g
Annoskoko puolitettuna215g286kcal22.3g6.6g19.1g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435