Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g46g105kcal5.1g7.8g7.4g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Lanttu 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valio voi3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g407kcal15.6g39.4g23.6g3.8g
Valittu annoskoko430g204kcal7.8g19.7g11.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna215g102kcal3.9g9.9g5.9g1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484