Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g282kcal1.7g2.5g29.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g242kcal0.3g0.3g26.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g50g189kcal14.4g0g14.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.6g0.7kcal0.1g0g0g5.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g6.6g0kcal0g0g0g6.6g
Riisijauho / -hiutale 46g165kcal3.5g36.2g0.3g0.5g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g14g11kcal0.7g1.7g0.1g9.9g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g37g43kcal6.7g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g2059kcal62.6g107g150.4g47.2g
Valittu annoskoko430g1029kcal31.3g53.5g75.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna215g515kcal15.7g26.8g37.6g11.8g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656