Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 117g401kcal11.9g81.7g1.4g4.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g354kcal0.4g0.2g39.9g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Sokeri30g122kcal0g29.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 120g36kcal3.4g4.3g0.1g0g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Raparperi 40g13kcal0.3g2.2g0g0.6g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1904kcal32.8g246.4g83.2g12g
Valittu annoskoko430g952kcal16.4g123.2g41.6g6g
Annoskoko puolitettuna215g476kcal8.2g61.6g20.8g3g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068