Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo66g466kcal0.2g0.1g52.5g0g
Sokeri 66g266kcal0g65.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g375kcal11.1g76.6g1.3g3.8g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 88g76kcal0.9g16g0.4g1.6g
Taloussuklaa, Fazer44g225kcal1.7g24.5g13.1g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g3015kcal40g380.4g144.4g15.4g
Valittu annoskoko430g1508kcal20g190.2g72.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna215g754kcal10g95.1g36.1g3.9g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328