Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g25g26kcal1.5g3.7g0.6g4.1g
Sokeri 22g87kcal0g21.5g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g45g207kcal0.2g0.2g23g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.4g5.8g0.5g3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g1680kcal37.8g212.6g71g18.8g
Valittu annoskoko430g840kcal18.9g106.3g35.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna215g420kcal9.5g53.2g17.8g4.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520