Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g18g19kcal0.9g3.7g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g141kcal2.4g2.4g13.2g0g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Katkarapu 176g120kcal25.4g0g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g158kcal0g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g970kcal63g26.2g66.4g4.8g
Valittu annoskoko431g485kcal31.5g13.1g33.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna215g243kcal15.8g6.6g16.6g1.2g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850