Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Tomaatti 140g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g846kcal43.6g24.2g62g8.4g
Valittu annoskoko431g423kcal21.8g12.1g31g4.2g
Annoskoko puolitettuna215g212kcal10.9g6.1g15.5g2.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358