Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen53g378kcal0.5g0.5g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g105g368kcal3.7g85g1g3.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten16g52kcal3.7g7.1g3.3g1.7g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g32g126kcal0g31.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.2g17kcal1.2g2.4g1.1g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g3010kcal29.6g439.6g131.2g10.8g
Valittu annoskoko431g1505kcal14.8g219.8g65.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna215g753kcal7.4g109.9g32.8g2.7g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002