Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 49g201kcal0g49.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 29g10kcal0.9g1.5g0g0g
Maito rasvaton 200ml29g10kcal1g1.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g29g212kcal0.3g0.3g23.3g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g52.9g0.9g2.6g
Mustikka metsä- 73g32kcal0.4g4.7g0.4g2.4g
Raparperi 52g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g15g106kcal0.1g0.1g11.6g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g2128kcal33.8g304.6g79.6g12.8g
Valittu annoskoko430g1064kcal16.9g152.3g39.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna215g532kcal8.5g76.2g19.9g3.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678