Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g44g318kcal0.4g0.4g34.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g65g222kcal1.3g2g23.6g0g
Kookoshiutale 15g101kcal1.2g1g9.9g2.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 244g94kcal0.4g19.9g0.2g3.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g44g266kcal8.3g2.2g24g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 17g118kcal4.7g1.2g10.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g2246kcal32.6g54.8g205.4g16.6g
Valittu annoskoko431g1123kcal16.3g27.4g102.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna215g561kcal8.2g13.7g51.4g4.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976