Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 72g31kcal0.3g3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g200kcal6.8g40.5g1.2g1.7g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 99g219kcal17.3g0g16.8g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 44g38kcal1.4g1.9g2.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g38g150kcal11.1g0.8g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g1420kcal80.4g102.4g71.8g7g
Valittu annoskoko431g710kcal40.2g51.2g35.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna215g355kcal20.1g25.6g18g1.8g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574