Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%75g104kcal14.3g0g5.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g73g31kcal1.2g6.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g2.8g10kcal0g2.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)4.7g42kcal0g0g4.6g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g28g42kcal0.3g1.7g3.7g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g45g14kcal0.8g2.7g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g23g82kcal2g17.8g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g651kcal37.2g62g28.2g1.4g
Valittu annoskoko430g326kcal18.6g31g14.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna215g163kcal9.3g15.5g7.1g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193