Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 385g147kcal1g27.1g0.3g13.2g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl8.8g56kcal1.2g0.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g703kcal5.2g82.4g32g26.4g
Valittu annoskoko431g351kcal2.6g41.2g16g13.2g
Annoskoko puolitettuna215g176kcal1.3g20.6g8g6.6g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598