Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 181g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)85g34kcal1.5g7g0.1g1.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g33g92kcal6.2g0g7.6g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka44g11kcal0.4g2g0.2g0.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g88g105kcal16.6g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g549kcal51.4g27g26g7.2g
Valittu annoskoko431g275kcal25.7g13.5g13g3.6g
Annoskoko puolitettuna215g137kcal12.9g6.8g6.5g1.8g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417