Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 124g68kcal2g16.3g0.2g1.1g
Lohifilee 74g144kcal13.8g0g10g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%10g69kcal0g0g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 161g54kcal4.9g7.9g0.2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g32g64kcal3.2g1.5g4.8g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g922kcal54.6g65g50g2.8g
Valittu annoskoko431g461kcal27.3g32.5g25g1.4g
Annoskoko puolitettuna215g231kcal13.7g16.3g12.5g0.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983