Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lohifileepalat (Findus)113g146kcal23.7g0.6g5.6g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g597kcal52.6g31g28.8g2.8g
Valittu annoskoko431g299kcal26.3g15.5g14.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna216g149kcal13.2g7.8g7.2g0.7g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742