Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1502g255kcal6g37.5g9g10.5g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaattimurska 626g184kcal3.5g33.2g1.3g11.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 100g538kcal0.9g0.7g60.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.6g0.9g2.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 751g340kcal7.5g48.8g11.3g6g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)40g108kcal2.2g2.4g10g0.4g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives40g112kcal1.6g2.4g11.2g0g
Lohisäilyke388g388kcal69.8g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g4721kcal208.8g415.4g233g87.6g
Valittu annoskoko4300g2360kcal104.4g207.7g116.5g43.8g
Annoskoko puolitettuna2150g1180kcal52.2g103.9g58.3g21.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718