Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 95g358kcal0.2g5.1g38.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1201g517kcal4.8g49.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g3003g3244kcal585.7g0g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g8237kcal1181.4g108.8g280.4g0g
Valittu annoskoko4300g4119kcal590.7g54.4g140.2g0g
Annoskoko puolitettuna2150g2059kcal295.4g27.2g70.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184