Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Broileri rintafile,maustamaton1000g1031kcal231g0.1g10g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%500g650kcal15g10g65g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g400g1440kcal112g7.6g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g10144kcal860.6g142.4g650g97g
Valittu annoskoko4300g5072kcal430.3g71.2g325g48.5g
Annoskoko puolitettuna2150g2536kcal215.2g35.6g162.5g24.3g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874