Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2800g8974kcal749.6g0g670.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]560g1890kcal67.2g0g207.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia400g600kcal68g0g36g0g
Juusto, mozzarella 240g626kcal44.6g0g48.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g24974kcal1926.4g27.4g1970.6g3.2g
Valittu annoskoko4300g12487kcal963.2g13.7g985.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna2150g6244kcal481.6g6.9g492.7g0.8g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588