Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g460g1054kcal50.6g78.2g73.6g0g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g650g390kcal9.8g84.5g0.7g5.9g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala55g154kcal11g2.8g11g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g265g74kcal1.6g15.8g0.5g6.6g
Valio voi38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g4070kcal154.4g394.4g233.2g36.6g
Valittu annoskoko4300g2035kcal77.2g197.2g116.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna2150g1018kcal38.6g98.6g58.3g9.2g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484