Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Linssi, punainen, Go Green675g2195kcal162.1g330.9g6.8g81g
Vesi2814g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Tomaattipyree, Pirkka68g55kcal2.3g12.8g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8604g6281kcal351.8g802.2g151.4g185.2g
Valittu annoskoko4302g3141kcal175.9g401.1g75.7g92.6g
Annoskoko puolitettuna2151g1570kcal88g200.6g37.9g46.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442