Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Kalaliemikuutio 50g151kcal5g16.8g6.9g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 270g206kcal12.2g34.9g0.5g2.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1126g1464kcal33.8g22.5g146.4g0g
Purjosipuli451g86kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Paprika punainen 586g171kcal5.5g26.4g2.3g11.1g
Tonnikala öljyssä 1261g2394kcal342.1g0g113.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8604g10084kcal816.8g223.6g667.8g49.4g
Valittu annoskoko4302g5042kcal408.4g111.8g333.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna2151g2521kcal204.2g55.9g167g12.4g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080