Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.2g33kcal0g0g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kanaliemi rainbow 1 L208g104kcal8.3g2.1g8.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g3.1g2.7kcal0g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.1g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L35g18kcal1.4g0.4g1.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.1g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g467kcal26.2g22g32.4g6g
Valittu annoskoko431g234kcal13.1g11g16.2g3g
Annoskoko puolitettuna216g117kcal6.6g5.5g8.1g1.5g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563