Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 235g65kcal2.8g9.5g0.5g4.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow67g57kcal3.1g10g0.3g3.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g349kcal15.4g57.4g3.6g19.6g
Valittu annoskoko431g174kcal7.7g28.7g1.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna216g87kcal3.9g14.4g0.9g4.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910