Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä78g32kcal1.1g6.3g0.2g2.3g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g125g25kcal1.4g4.5g0.3g0g
Bratwursti (Pirkka)156g453kcal20.3g2g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g1061kcal47g32.2g85.8g7.2g
Valittu annoskoko431g531kcal23.5g16.1g42.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna216g265kcal11.8g8.1g21.5g1.8g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g9.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991