Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g15g42kcal2.7g0.1g3.4g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g13g42kcal1.4g8.2g0.3g1.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 73g93kcal15g0g3.6g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g669kcal44g50g31.8g14.2g
Valittu annoskoko432g334kcal22g25g15.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna216g167kcal11g12.5g8g3.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970