Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g40.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 500g3552kcal3.8g2g400g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Sokeri300g1218kcal0g299.7g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1200g360kcal34.6g43.2g1.2g0g
Puolukka 500g194kcal2.2g34g2.5g13g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8620g19086kcal329.4g2470g836.2g119.4g
Valittu annoskoko4310g9543kcal164.7g1235g418.1g59.7g
Annoskoko puolitettuna2155g4772kcal82.4g617.5g209.1g29.9g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068