Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 700g5078kcal8.3g2.8g569.1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g912g3083kcal79.3g646.6g8.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g320g1920kcal76.8g21.1g172.8g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)800g1104kcal60g42.4g80g0g
Appelsiinimehu, 2 dl180g81kcal0.5g18g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g30145kcal621g2869.8g1795.8g0.6g
Valittu annoskoko4312g15072kcal310.5g1434.9g897.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna2156g7536kcal155.3g717.5g449g0.2g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576