Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2331g1475kcal69.9g111.9g81.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)932g1175kcal102.6g2.8g83.9g0g
Rypsiöljy 105g928kcal0g0g104.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g839g2937kcal29.4g679.7g8.4g25.2g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g13429kcal407.4g1684.4g557.6g50.8g
Valittu annoskoko4312g6715kcal203.7g842.2g278.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna2156g3357kcal101.9g421.1g139.4g12.7g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300