Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g2800g4861kcal187.6g910g39.2g84g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g112g241kcal15.5g24.1g9.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1400g3024kcal345.8g0g182g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g16251kcal1097.8g1868.2g461g168g
Valittu annoskoko4312g8126kcal548.9g934.1g230.5g84g
Annoskoko puolitettuna2156g4063kcal274.5g467.1g115.3g42g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943