Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g932g1585kcal177.1g0g93.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu583g734kcal64.1g1.7g52.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g932g233kcal30.8g27g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)932g3263kcal119.3g649.8g17.7g29.8g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g11783kcal785.4g1383g327.6g71.4g
Valittu annoskoko4312g5892kcal392.7g691.5g163.8g35.7g
Annoskoko puolitettuna2156g2946kcal196.4g345.8g81.9g17.9g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908