Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g234g900kcal15.9g142.6g63.1g0g
Flora, vihreä 70%35g218kcal0.2g0.2g24.6g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%234g257kcal25.7g8.2g11.9g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g526g2105kcal0g526.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g854g230kcal5.1g45.2g1.7g21.3g
Rypsiöljy rainbow218g1957kcal0g0g217.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu514g648kcal56.6g1.5g46.3g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)103g617kcal21.6g6.8g55.6g7.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g68kcal0.7g14.9g0.7g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.7g0g0.2g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl795g3180kcal0g795.1g0g0g
Vehnäjauho X-tra725g2537kcal94.2g514.7g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g25676kcal444.8g4164.6g858.8g60.2g
Valittu annoskoko4312g12838kcal222.4g2082.3g429.4g30.1g
Annoskoko puolitettuna2156g6419kcal111.2g1041.2g214.7g15.1g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496