Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g47g252kcal0.1g0.1g28g0g
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.8g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)47g82kcal0.9g1.6g7.9g2.1g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 117g126kcal9.2g19g0.7g2.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 466g924kcal6.4g8.4g93.2g20.5g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Katkarapu 2098g1435kcal302.9g0g23.1g0g
Ketsuppi 466g425kcal5.8g89.5g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g7532kcal769.8g351g320g85g
Valittu annoskoko4312g3766kcal384.9g175.5g160g42.5g
Annoskoko puolitettuna2156g1883kcal192.5g87.8g80g21.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073