Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Purjosipuli 900g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8628g2121kcal76.8g411.8g6.6g63.6g
Valittu annoskoko4314g1061kcal38.4g205.9g3.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna2157g530kcal19.2g103g1.7g15.9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850