Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g800g1280kcal144g27.2g68g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g884kcal0g0g100g0g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.2g0.6g1.6g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g176g546kcal15g102.1g8.8g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g800g424kcal45.6g42.4g8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8632g7376kcal501.6g477.6g388g40g
Valittu annoskoko4316g3688kcal250.8g238.8g194g20g
Annoskoko puolitettuna2158g1844kcal125.4g119.4g97g10g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171