Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8636g8996kcal641g191.6g629.6g92.2g
Valittu annoskoko4318g4498kcal320.5g95.8g314.8g46.1g
Annoskoko puolitettuna2159g2249kcal160.3g47.9g157.4g23.1g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398